Karabijnhaken RVS

Karabijnhaken RVS

Een karabijnhaak stelt u in staat om veilige en degelijke verbindingen tot stand te brengen. Afhankelijk van het type heeft een karabijnhaak een bepaalde Safe Working Load. Omdat een karabijnhaak robuust moet zijn wordt er een krachtig materiaal gebruikt voor de vervaardiging van de karabijnhaak. De karabijnhaken in deze categorie zijn daarop geen uitzondering. U vindt hier namelijk karabijnhaken die gemaakt zijn van roestvrijstaal. Dit materiaal is ijzersterk en is uitstekend bestand tegen corrosie. Een karabijnhaak van roestvrijstaal voldoet dus prima wanneer u een verbinding tot stand moet brengen en gaat lang mee; zelfs als invloeden van buitenaf de karabijnhaak proberen aan te tasten.

Soorten rvs karabijnhaken
Alle karabijnhaken in deze categorie hebben één ding gemeen: ze zijn gemaakt van roestvrijstaal (rvs). Verder hebben de haken elk hun eigen specificaties. De kleinste karabijnhaak die u hier vindt heeft een lengte van 40 millimeter en een dikte van 4 millimeter. zoekt u een grotere rvs karabijnhaak dan hebt u de keuze uit exemplaren van 50 millimeter tot zelfs 120 millimeter lang. Hoe langer de haak, hoe groter ook de dikte. Vanzelfsprekend betekent een grotere en zwaardere haak ook dat de Safe Working Load toeneemt. Heeft de rvs karabijnhaak van 40 millimeter een SWL van 60 kilogram, bij de karabijnhaak van 120 millimeter lengte is dit al opgelopen tot 360 kilogram.

Levering rvs karabijnhaken
Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van onze rvs karabijnhaken? Wij hanteren scherpe prijzen en 99 tot 100 procent van onze karabijnhaken zijn direct uit voorraad leverbaar. Binnen 1 tot 3 werkdagen krijgt u net zoveel karabijnhaken geleverd als u maar wilt.