Over Karabijnhaken.nl

Bedrijfsprofiel - lees hier alles over Karabijnhaken.nl. 
Karabijnhaken.nl valt onder beheer van Seasons Retail B.V. 

In deze webshop vindt u alle karabijnhaken die maar denkbaar zijn. We zijn dan ook de karabijnhaken specialist in Nederland. We staan voor onze ijzersterke producten en breiden het assortiment steeds weer uit. Daardoor hebben we inmiddels zelfs meer dan 400 producten in ons karabijnhaken assortiment opgenomen. Zo is het gemakkelijk om de juiste karabijnhaak voor de juiste klus te vinden.

Karabijnhaken.nl

Bij Karabijnhaken.nl willen we het werken met karabijnhaken zo gemakkelijk mogelijk maken. Daardoor is het bestellen van deze producten erg eenvoudig en snel. We leveren een ijzersterke kwaliteit. Daarom staan we dan ook voor alle producten die we verkopen. We geloven zelfs zo in onze producten, dat het niet nodig is om vooraf te betalen. Wilt u eerst zeker weten dat u de juiste karabijnhaken hebt besteld? Dan kunt u deze bestellen zonder vooraf te betalen. Bij onze webwinkel is het namelijk mogelijk om achteraf te betalen.

Karabijnhaken.nl wordt gerund door echte professionals die kennis hebben van doe-het-zelven en karabijnhaken. We hebben daarom een grote kennis van onze producten. Dat is wel zo prettig als u een vraag heeft en snel geholpen wilt worden. Wij staan dan ook voor een uitstekende service. Bij ons staat gevoel en beleving in de webwinkel volledig voorop. Zo gaat u met een grote glimlach aan de slag met uw karabijnhaken.

Seasons Retail B.V. 

Karabijnhaken.nl valt onder beheer van Seasons Retail B.V. Ons hoofdkantoor, met vestiging in Groningen, heeft 12 webshops voor consumenten en bedrijven en een B2B-groothandel die actief zijn in Nederland en België. Met een assortiment van meer dan 5.000 producten bieden we een ongeëvenaarde selectie aan van ijzerwaren, spanbanden, montagemateriaal, katrollen, kettingen, huishoud- en wonen, en rvs producten. Ons assortiment is zorgvuldig afgestemd op de behoefte van onze klanten.

Seasons Webshops

Het avontuur begint in december 2005. Als Diemer Bosma, vanuit zijn eigen behoefte om goede producten zoals ijzerwaren, kleinmetaal en schoonmaakmiddelen in Nederland online wil bestellen. Hij Googlede op karabijnhaak. Dit product was destijds niet via een webshop te koop. De eerste webshop is een feit. We hebben het over karabijnhaken.nl. Honderduizenden karabijnhaken werden er van verkocht via de webshop. In het begin werd alles vanaf de zolder verwerkt, verpakt en verzonden. Wat begon als eenmanszaak op een zolder groeide uit tot een sucesvolle webshop!

Na een aantal jaren volgende meer webshops. Het bedrijf groeide door met een miljoenenomzet en 12 webshops. Seasons Retail B.V. was geboren. Lees meer over de geschiedenis van het E-commerce bedrijf.

Missie, visie en kernwaarden

Seasons Retail wil er zijn voor zowel zakelijke als particuliere klanten in Nederland en België. Dat bereiken we met ijzersterke producten van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. 

Wij staan voor je klaar!

Elke dag adviseren we onze klanten met plezier. Onze sales support medewerkers staan u graag telefonisch te woord voor ondersteuning en advies of om uw order aan te nemen.