Karabijnhaak RVS met speciale sluiting en oog

Karabijnhaak RVS met speciale sluiting en oog

Karabijnhaak RVS met speciale sluiting en oog. Wie extra grip wil op het aanhaken en bij elkaar houden van verschillende voorwerpen, is op zoek naar de karabijnhaak met speciale sluiting en oog. Deze karabijnhaak is gemaakt van roestvrijstaal, wat de haak geschikt maakt voor binnen en buiten. Dankzij zijn speciale sluiting is het mogelijk een strakke verbinding te maken. Met het oog is het mogelijk om verschillende objecten bij elkaar te houden, zoals bijvoorbeeld touwen of spankabels. De haak is gemaakt voor maximale belasting en kan tussen de 60 en 360 kilogram dragen, afhankelijk van de gekozen lengte van de haak.

Wanneer deze karabijnhaak gebruiken?

Deze karabijnhaak van roestvrijstaal kan zowel binnen als buiten ingezet worden. Dankzij de roestvrijstalen eigenschap zal de karabijnhaak ook in extreme omstandigheden niet kapotgaan. Gebruik de haak daarom zonder zorgen in vochtige omstandigheden, zoals bijvoorbeeld in het zwembad of in de watersport. Omdat deze karabijnhaak voorzien is van een oog, is het ook mogelijk deze haak te gebruiken bij bijvoorbeeld de klimsport of het maken van andere verbindingen. Deze speciale sluiting zorgt er bovendien voor dat ook voorwerpen met een grotere diameter verbonden kunnen worden.

Speciale sluiting

De speciale sluiting van de karabijnhaak maakt deze haak zeer sterk en duurzaam. Het is niet nodig om zorgen te hebben over de sterkte van de verbinding. Dankzij de speciale sluiting en het oog is het mogelijk deze karabijnhaak maximaal in te zetten. Het gewicht van de haak mag dan wel laag zijn, dat geldt zeker niet voor het gewicht dat deze haak aan kan. Hoeveel gewicht de haak precies kan dragen, is afhankelijk van de gekozen lengte. Als de lengte van de haak groter is, kan het ook meer gewicht dragen. Lange haken zijn daarom een goede keuze als er meer gewicht gedragen moet worden.

Houd touwen bij elkaar met het oog

In de klimsport is het goed om de touwen bij elkaar te houden. Daar is deze karabijnhaak RVS met speciale sluiting en oog dan ook op ontworpen. Dankzij het oog dat in de karabijnhaak verwerkt zit, is het mogelijk om draden, kabels en touwen op de juiste manier in de haak te bevestigen. Daardoor kunnen deze voorwerpen gemakkelijk bij elkaar gebundeld worden. De karabijnhaken zijn in verschillende maten verkrijgbaar, afhankelijk van het gewenste draaggewicht, zoals bijvoorbeeld een lengte van 80 mm.