Karabijnhaak RVS met oog

Karabijnhaak RVS met oog

Wanneer een standaard karabijnhaak niet voldoet hoeft u niet lang te zoeken naar een alternatief. Zoekt u bijvoorbeeld een karabijnhaak RVS met oog dan vindt u die ook gewoon bij karabijnhaken.nl in de webshop. Dit model karabijnhaken doet wat er van een karabijnhaak mag worden verwacht: het legt een verbinding. Alle karabijnhaken uit deze categorie zijn voorzien van een oog en gemaakt van roestvrijstaal. Dankzij de keuze voor dit sterke materiaal gaan onze karabijnhaken met ring lang mee en blijven ze (zelfs onder zware omstandigheden) optimaal functioneren. De rvs karabijnhaken met oog, daar kunt u op bouwen!

Afmetingen karabijnhaak met oog
Wat de afmeting moet zijn van de meest geschikte rvs karabijnhaak met oog kunt u zelf natuurlijk het best beoordelen. Bij ons hebt u in elk geval een ruime keuze. Van kleine karabijnhaken met een oog (lengte 50 millimeter) tot de grotere exemplaren (lengte 120 millimeter), ze liggen klaar om naar onze klanten verzonden te worden. Dankzij de oog waarmee deze rvs karabijnhaken zijn uitgevoerd hebben ze een relatief grote Safe Working Load (SWL). Het kleinste exemplaar beschikt al over een SWL van 95 kilogram, de karabijnhaak van 120 millimeter kan 360 kilogram aan.

Bestel direct!
Via onze webshop beschikt u binnen no-time over karabijnhaken met oog in de gewenste afmetingen. Of u er nu 1 wilt hebben of tientallen, wij leveren het complete pakket. Vrijwel al onze karabijnhaken zijn vanuit voorraad leverbaar, dus lang hoeft u niet te wachten (1-3 werkdagen). Voor een roestvrijstalen karabijnhaak met oog betaalt u bij ons nooit te veel.