Karabijnhaken RVS eivormig

Karabijnhaken RVS eivormig

Onze collectie karabijnhaken is zeer uitgebreid. Een logisch gevolg is dat we vanzelfsprekend ook eivormige karabijnhaken in ons assortiment hebben. Dit type karabijnhaak is bijzonder duurzaam: dat komt omdat er door de fabrikant bewust gekozen is voor roestvrijstaal als materiaal voor deze haak. De roestvrijstalen eivormige karabijnhaak hebben wij in twee verschillende afmetingen in de webshop liggen. Afhankelijk van de afmeting wordt de Safe Working Load bepaald. Deze Safe Working Load geeft u informatie over het gewicht waaronder deze karabijnhaken kunnen functioneren.

Roestvrijstaal in twee maten
Het roestvrijstaal waaruit deze eivormige karabijnhaken zijn gemaakt voorkomt de vorming van corrosie en houdt de haak in optimale conditie. Hebt u aan een kleine karabijnhaak genoeg om de juiste verbinding te maken dan bestelt u de eivormige haak met een lengte van 60 millimeter. moet de haak, of de Safe Working Load, groter zijn dan kiest u voor het ‘grote broertje’. De lengte van de grootste haak in deze categorie bedraagt 80 millimeter.

Alle karabijnhaken thuisbezorgd
Is de eivormige rvs karabijnhaak precies het model dat u zoekt? het enige dat u hoeft te doen is de gewenste bestelling plaatsen in onze webshop. Uiteraard kunt u uw bestelling zo uitgebreid maken als u maar wilt. Wij hebben nog talloze andere karabijnhaken op voorraad. Heeft uw bestelling een waarde van 35 euro of meer dan betaalt u bij ons geen verzendkosten. De bestelling wordt afgeleverd door DPD, PostNL of DHL. Professionele partijen die een goede levering garanderen. Betalen van de bestelling kan via iDeal, AfterPay of door het bedrag over te maken via uw bank.