Karabijnhaken RVS met schroefsluiting

Karabijnhaken RVS met schroefsluiting

Onze karabijnhaken zijn er in allerlei soorten en maten, maar altijd van de hoogste kwaliteit. Op deze pagina vindt u onze collectie roestvrijstalen karabijnhaken met schroefsluiting. Bij karabijnhaken is het zo dat het scharnierende gedeelte de opening geheel afsluit, en bij dit type kunt u het hele zaakje ook nog eens extra stevig vastdraaien door middel van de schroefsluiting. Het maken van een verbinding kan op zo’n manier snel, veilig en degelijk gebeuren. De karabijnhaken uit deze categorie zijn gefabriceerd van roestvrijstaal. Dat maakt deze karabijnhaken niet alleen ijzersterk, maar zorgt er ook voor dat roest of andere vormen van corrosie geen schijn van kans maken. De karabijnhaak RVS met schroefsluiting blijft dus mooi, en functioneert gedurende lange tijd optimaal.

Karabijnhaak RVS met schroefsluiting


De karabijnhaak RVS met schroefsluiting hebben wij in tien verschillende formaten in ons assortiment. Het kleinste exemplaar heeft een lengte van 40 millimeter en de grootste karabijnhaak RVS met schroefsluiting in onze collectie is 160 millimeter lang.

Karabijnhaak RVS kopen


Kunt u wel een paar karabijnhaken met schroefsluiting gebruiken dan hoeft u het gewenste formaat en de gewenste hoeveelheid alleen nog maar te bestellen in onze webshop. Wij zijn voorzien van het webshop keurmerk en kunnen in principe altijd uit voorraad leveren. Uw roestvrijstalen karabijnhaken met schroefsluiting worden direct verzonden zodat u ze snel kunt gebruiken om de nodige verbindingen te maken. Elders in onze karabijnhaken webshop vindt u nog diverse andere soorten karabijnhaken die wellicht ook interessant voor u kunnen zijn.