Karabijnhaak RVS met veiligheidsslot

Karabijnhaak RVS met veiligheidsslot

Karabijnhaak RVS met veiligheidsslot. In sommige gevallen is het belangrijk dat voorwerpen echt stevig vast worden gemaakt. Het is cruciaal dat ze niet meer los kunnen schieten, omdat er anders ongelukken kunnen gebeuren. In zulke situaties is er maar één karabijnhaak echt geschikt voor het werk: de karabijnhaak RVS met veiligheidsslot. Deze karabijnhaak is gemaakt van roestvrijstaal, zodat deze ook in vochtige omstandigheden gebruikt kan worden. Dankzij het sterke staal, kan de karabijnhaak een flink gewicht aan. Bovendien zorgt het veiligheidsslot ervoor dat de gebundelde voorwerpen goed op hun plek blijven zitten.

Sterk roestvrijstaal

Een karabijnhaak RVS met veiligheidsslot is gemaakt van zeer sterk roestvrijstaal. Daardoor zijn ze stevig en is het mogelijk er grote belasting op uit te oefenen. Hoeveel belasting de karabijnhaak precies aan kan, is afhankelijk van de gekozen lengte. Wanneer het gaat om een hoge belasting, raden we altijd een grotere karabijnhaak aan. Om deze reden verkopen we deze karabijnhaak in verschillende lengtes, zoals 60 mm, 80 mm en 100 mm. Deze haken zijn verder identiek aan elkaar.

Veiligheidsslot op de karabijnhaak RVS

Soms is het absoluut niet wenselijk dat voorwerpen of gebundelde objecten los kunnen schieten uit de haak. Om deze reden is het dan goed om te kiezen voor een karabijnhaak van RVS die is uitgerust met een veiligheidsslot. Op deze manier blijft de bundel stevig vastzitten, want de sluiting kan worden dichtgeschroefd. Andere modellen hebben een grotere haak, waardoor het mogelijk is dat deze open kan schieten. Deze karabijnhaak zal dat zeker niet doen. Door het sterke materiaal zal de haak bovendien minder snel slijten. De karabijnhaak is namelijk gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal, zodat de haak een grotere trekkracht aan kan. Kies daarom altijd voor een model dat meer trekkracht heeft dan nodig. Op die manier is zeker te stellen dat er veilig met de haak gewerkt wordt.

Karabijnhaak RVS met veiligheidsslot lengte bepalen

Deze sterke karabijnhaken van roestvrijstaal met veiligheidsslot worden gemaakt van zeer sterk staal. Daardoor is het maximale trekgewicht veel groter dan bij andere karabijnhaken het geval is. Wie dus veel gewicht wil bundelen of trekken, kan met deze karabijnhaak het best uit de voeten. Maar het maximale gewicht is wel afhankelijk van de lengte van de haak. Kies daarom altijd voor een karabijnhaak met een grotere lengte, zodat de maximale treklast altijd groter is dan het echte trekgewicht. Zo is zeker te stellen dat de voorwerpen niet los zullen schieten.