Karabijnhaak RVS met veerslot en oog

Karabijnhaak RVS met veerslot en oog

Ook voor karabijnhaken met bijzondere specificaties kunt u bij ons terecht. U kunt het zo gek niet bedenken, maar is een bepaald type haak door een fabrikant ontwikkeld dan kunt u die bij ons bestellen. Neem nu de roestvrijstalen karabijnhaak met ring en veer. Deze karabijnhaak heeft de ideale combinatie van een veer en een ring, en dat betekent dat de haak (met dank aan de ring) eenvoudig te bevestigen is, en (met dank aan de veer) bijzonder flexibel maar toch sterk is. De kracht van deze unieke karabijnhaak is het best uit te drukken in de Safe Working Load. De SWL geeft aan welk gewicht de karabijnhaak veilig kan handelen. Voor dit model is de SWL 260 kilogram.

Robuust roestvrijstaal
Een karabijnhaak moet langdurig verbindingen tot stand kunnen brengen. Ook in zware omstandigheden. Corrosie mag geen kans maken omdat de haak in dat geval niet voldoet. Dat geldt in het bijzonder voor dit type karabijnhaak met ring en veer. Doordat de veer een bewegend onderdeel is zou roest de haak onherstelbaar kunnen beschadigen. Bij deze haak gebeurt dat echter niet. De fabrikant heeft niet zonder reden voor roestvrijstaal gekozen om de karabijnhaak van te vervaardigen.

Karabijnhaken thuisbezorgd
Wie een aantal karabijnhaken met ring en veer aan wil schaffen hoeft de deur niet meer uit. In onze webshop bestelt u deze en andere soorten karabijnhaken gewoon vanachter de computer. Wij zorgen vervolgens dat uw bestelling binnen drie werkdagen bij u op de stoep staat. Ligt het bestelbedrag boven de 35 euro? In dat geval verzenden wij het pakket gratis.