Karabijnhaak RVS met speciale sluiting

Karabijnhaak RVS met speciale sluiting

De karabijnhaak RVS met speciale sluiting is bedoeld voor extremere taken. Het is dan ook een handige haak. Met de haak is het mogelijk om verschillende voorwerpen of materialen aan elkaar te verbinden of te bundelen. Doordat de karabijnhaak gemaakt is van roestvrijstaal, kan de haak zowel binnen als buiten worden gebruikt. Deze haken hebben een speciale sluiting, wat de haken ook geschikt maakt voor zwaardere taken. Een goede karabijnhaak kan minimaal 60 en maximaal 360 kilogram dragen. Daarom is het verstandig eerst goede informatie in te winnen over welke karabijnhaak de beste keus is.

Geschikt voor binnen en buiten

Het voordeel van het feit dat de karabijnhaak is gemaakt van roestvrijstaal, is dat het niet zal roesten. Daardoor is de haak te gebruiken in de meest extreme omstandigheden. Ook in het water of op andere plekken waar vocht de boventoon voert. Doordat de haak een speciale sluiting heeft, is het mogelijk om bijvoorbeeld kettingen met een grotere diameter te verbinden. De karabijnhaak heeft bovendien een goede afwerking, waardoor hij langer meegaat. Een RVS karabijnhaak kan zowel binnenshuis als buitenshuis gebruikt worden. Deze karabijnhaak kan wel tegen een stootje.

Toepassingen in de klim- of watersport

De karabijnhaak RVS met speciale sluiting wordt vooral vaak gebruikt voor de klim- of watersport. Ook als er thuis verbindingen gemaakt moeten worden, zoals bijvoorbeeld in het huis, de tuin of de keuken, is een karabijnhaak van RVS met speciale sluiting een goede keuze. Bijvoorbeeld om iets op te hangen, om twee kabels aan elkaar te koppelen of bijvoorbeeld om iets op te hijsen tijdens een verhuizing. De karabijnhaak is laag in gewicht, maar kan een behoorlijk gewicht dragen.

Speciale sluiting: zeer sterk en duurzaam

Deze karabijnhaak heeft een speciale sluiting. Daardoor blijft de verbinding oersterk. Het voordeel van deze haak is dan ook dat het mogelijk is om een gewicht tot maximaal 360 kilo te dragen. Dat terwijl het gewicht van de haak laag blijft. Want het gaat niet alleen om de dikte van het materiaal, maar ook om de lengte van de haak. Doorgaans geldt: hoe groter de lengte van de haak, des te meer gewicht er verdeeld kan worden. Kies daarom bij zware taken voor een langere haak. Niet voor niets verkopen we deze haken in verschillende lengtes, zoals: 80 mm, 100 mm en 120 mm. Binnen 1 tot 3 werkdagen worden de haken al thuis geleverd.