Karabijnhaken RVS met schroefsluiting en oog

Karabijnhaken RVS met schroefsluiting en oog

Karabijnhaken RVS met schroefsluiting en oog. Voor het maken van sommige verbindingen hebt u een karabijnhaak nodig die niet ‘gewoon standaard’ is. Dat is bij ons geen enkel probleem, want wij hebben karabijnhaken in alle soorten en maten. In deze categorie komt u de roestvrijstalen karabijnhaak met schroefsluiting en oog tegen. Deze multifunctionele karabijnhaken zijn bijzonder sterk en door middel van de schroefsluiting kunt u opening zelf afsluiten. Dankzij de geïmplementeerde oog is de karabijnhaak eenvoudig op de juiste plaats te bevestigen. Dat deze karabijnhaken zijn vervaardigd van roestvrijstaal is een hele bewuste keuze van de fabrikant. Het roestvrijstaal garandeert dat de karabijnhaak sterk is en zonder problemen een behoorlijke Safe Working Load (variërend van 185 tot 360 kilogram) aankan. Een bijkomend voordeel van het roestvrijstaal is dat de karabijnhaak er goed uit blijft zien en niet wordt aangetast door invloeden van buitenaf. Roest komt u bij een karabijnhaak van rvs uiteraard al helemaal niet tegen.

Karabijnhaak RVS met schroefsluiting en oog

Wilt u graag de beschikking krijgen over een rvs karabijnhaak met schroefsluiting en oog dan hebben wij tien opties voor u. de kleinste variant uit ons assortiment heeft een lengte van 40 millimeter. De grootste karabijnhaak met schroefsluiting en oog is 160 millimeter lang en weegt 358 gram.

Karabijnhaak RVS met schroefsluiting en oog kopen

Bestelt u uw karabijnhaken met schroefsluiting en oog bij karabijnhaken.nl dan wordt uw bestelling razendsnel bezorgd. In meer dan 99 procent van de gevallen hebben wij de door u gewenste karabijnhaken op voorraad. Lang hoeft u dus niet te wachten. U beschikt binnen 1 tot 3 werkdagen al over de karabijnhaken die u nodig hebt.