Karabijnhaak RVS asymmetrisch met oog en veer

Karabijnhaak RVS asymmetrisch met oog en veer

Karabijnhaken in allerlei vormen en formaten, waaronder de asymmetrisch karabijnhaken. Alsof een asymmetrische karabijnhaak nog niet speciaal genoeg is hebben we in deze categorie ook nog karabijnhaken met diverse extra’s neem nu bijvoorbeeld deze asymmetrisch karabijnhaak met oog en veer. Dankzij deze accessoires wordt het nog eenvoudiger om zaken met elkaar te verbinden. Met behulp van het oog bevestigt u de karabijnhaak op een eenvoudige manier, en de veer zorgt ervoor dat de karabijnhaak nog meer solide is.

Roestvrijstaal asymmetrisch karabijnhaak
De asymmetrisch karabijnhaak met oog en veer is van nature uitstekend beschermd tegen roest en andere vormen van corrosie. Dat komt doordat deze haak gefabriceerd is van roestvrijstaal materiaal. Aanslag op de haak zult u dus niet snel tegenkomen. Wel zo prettig, zeker wanneer u een verbinding in de buitenlucht tot stand moet brengen. Deze karabijnhaken zijn dan ook bijzonder geschikt voor toepassingen op een boot, of tijdens het kamperen.

Afmeting en bezorging
Deze bijzondere asymmetrisch karabijnhaak is verkrijgbaar als exemplaar met een lengte van 100 millimeter. Zowel de karabijnhaak zelf als het oog en de veer zijn van 100 procent roestvrijstaal. Bestellen kan in enkele seconden in de webshop, en dan krijgt u zoveel karabijnhaken als u maar wenst gewoon thuisbezorgd. Dankzij het feit dat wij vrijwel alle karabijnhaken op voorraad hebben liggen hoeft u nooit lang te wachten. 99 procent van onze producten wordt binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd. Naast de asymmetrisch karabijnhaak met oog en veer kunt u bij ons kiezen uit diverse andere soorten karabijnhaken.