Karabijnhaken verzinkt met schroefsluiting en ring

Karabijnhaken verzinkt met schroefsluiting en ring

In onze afdeling verzinkte karabijnhaken vindt u de nodige haken met bijzondere specificaties. Onder meer deze karabijnhaken die voorzien zijn van een schroefsluiting en een ring. Om de levensduur van dit type karabijnhaken te verlengen is er een zinklaag op de haak aangebracht. Zink heeft als eigenschap dat het bijzonder goed beschermt tegen roestvorming. Zelfs wanneer een karabijnhaak gebruikt wordt in een bijzonder vochtige omgeving treedt er dankzij de verzinking geen corrosievorming op. Dat maakt deze haken bijzonder geschikt om bijvoorbeeld te gebruiken in de pleziervaart of voor andere toepassingen in de buitenlucht.

Schroefsluiting en ring
Omdat dit model karabijnhaken is voorzien van een schroefsluiting heeft u de mogelijkheid om de opening van de haak zelf dicht te draaien. Hierbij bepaalt u dus zelf hoe strak of los u de opening afsluit. De ring waarmee deze haken eveneens zijn uitgerust maakt het eenvoudig om de karabijnhaak op de juiste plaats te bevestigen. Deze karabijnhaken mogen dus zonder overdrijven multifunctioneel genoemd worden. Voor wat de afmetingen van de verzinkte karabijnhaak met schroefsluiting en ring betreft hebt u bij ons de mogelijkheid om te kiezen uit vier verschillende groottes. Hoe groter de afmeting, hoe groter de Safe Working Load van de haak.

Alles online
Naar een (fysieke) winkel gaan voor de aanschaf van de benodigde karabijnhaken is verleden tijd. Alles gaat tegenwoordig online. Omdat onze webshop is voorzien van het webshop keurmerk hebt u de garantie dat de bestelling, levering en betaling helemaal vlekkeloos verlopen. Voor een concurrerende prijs ontvangt u van ons de aantallen en soorten karabijnhaken die u nodig hebt voor het maken van een verbinding.