Karabijnhaak 120mm verzinkt met schroefsluiting en ring

Artikelnummer
933804
Materiaal
Verzinkt
Dikte
11mm
Diameter oog
18mm
Lengte
120mm
SWL
230kg
Gewicht
196gram
Levertijd
Levertijd 1 - 3 werkdagen

- +

€ 2,05

Levertijd 1 - 3 werkdagen

Karabijnhaak 120mm verzinkt met schroefsluiting en ring

Wanneer u verschillende voorwerpen wilt kunnen koppelen, kan het gebruik van een karabijnhaak sterk aan te raden zijn. Denk aan het koppelen van uw sleutels, het koppelen van bouwmaterialen, het koppelen van touwen, enzovoorts. Deze karabijnhaak biedt het voordeel dat deze is uitgerust met een schroefsluiting. Hiermee biedt deze karabijnhaak met ring net iets meer veiligheid dan een standaardmodel van de karabijnhaak doet.

Draaglast van maximaal 230 kilogram

Met deze karabijnhaak met schroefsluiting en ring is het mogelijk om een gewicht tot maximaal 230 kilogram te dragen. U kunt de karabijnhaak dankzij het ringetje aan de bovenzijde eenvoudig ophangen aan een touw of een ander haakje. Met de schroefsluiting wordt voorkomen dat de karabijnhaak onverwachts open kan schieten. De karabijnhaak opent alleen als de schroefsluiting losgedraaid is.

Karabijnhaken voor binnen en buiten

Deze verzinkte karabijnhaak met ring en schroefsluiting is gemaakt voor het gebruik binnen en buiten gebouwen. De kans op roestplekken op deze karabijnhaak is minimaal, waardoor u ook in de tuin of op een buitenwerkplaats voorwerpen aan elkaar kunt koppelen. Voor het uitvoeren van welke werkzaamheden schaft u deze karabijnhaak met schroefsluiting en ring aan?

Tip: bij grotere bestellingen worden de karabijnhaken gratis bij u thuis afgeleverd!