Karabijnhaken verzinkt met schroefsluiting

Karabijnhaken verzinkt met schroefsluiting

Op het eerste zicht lijkt dit type karabijnhaak misschien doodgewoon, maar wanneer u naar de sluiting kijkt ziet u dat dit model voorzien is van een bijzondere specificatie. Dankzij de schroefsluiting kunt u zelf invloed uitoefenen. Moet de opening muurvast worden afgesloten dan draait u de opening zelf helemaal dicht. Mag er nog wat speling zijn dan kunt u dat door middel van de schroef eenvoudig instellen.

Verzinkt dus duurzaam
Van een karabijnhaak met een bewegend deel is roest de natuurlijke vijand. Gaat de haak roesten dan functioneert hij niet meer en kunt u hem weggooien. Dat probleem hebt u bij deze haak zeker niet, want om corrosie tegen te gaan is dit model voorzien van een laagje zink. Dankzij de verzinking blijft de haak er mooi uitzien, en misschien nog wel belangrijker: hij blijft stevig en sterk. Hoe zwaar de omstandigheden ook zijn: op deze haken kunt u vertrouwen!

Hoe groot?
Is een verzinkte karabijnhaak met schroefsluiting voor u de perfecte manier om een verbinding tot stand te brengen, dan is het alleen nog de vraag wat de afmeting moet zijn. hoe sterker hoe groter, daar kunt u vanuit gaan. Het kleinste exemplaar is 70 millimeter lang (SWL 130 kg), het grootste 180 millimeter (SWL 400 kg). Daar tussenin vindt u nog zes andere afmetingen. De haak die u zoekt zit er dus altijd wel tussen. Bestellen gaat online en betalen ook. De kwalitatief hoogstaande karabijnhaken worden bij u thuis bezorgd. Natuurlijk kunt u tegelijkertijd ook nog andere karabijnhaken uit ons assortiment bestellen. U vraagt en wij draaien.