Karabijnhaak 80mm verzinkt met schroefsluiting en ring

Artikelnummer
933802
Materiaal
Verzinkt
Dikte
8mm
Diameter oog
11mm
Lengte
80mm
SWL
140kg
Gewicht
68gram
Levertijd
Levertijd 1 - 3 werkdagen

- +

€ 1,05

Levertijd 1 - 3 werkdagen

Karabijnhaak 80mm verzinkt met schroefsluiting en ring

Zeker op schepen en in de bouw komt het regelmatig voor dat producten met elkaar verbonden moeten worden. Op een schip zijn dat de touwen van de zeilen, op een bouwplaats de verschillende bouwmaterialen. Een karabijnhaak met schroefsluiting en ring is een ideaal hulpmiddel om het bundelen van deze touwen en voorwerpen makkelijker te maken. De karabijnhaak kan met een lengte van 80 millimeter een gewicht tot 140 kilogram dragen.

Voordelen van een schroefsluiting en ring

In ons assortiment vindt u karabijnhaken in verschillende modellen. Deze karabijnhaak is bijvoorbeeld uitgevoerd met een schroefsluiting en ring, wat u verschillende voordelen biedt. Zo is de kans op ongelukken dankzij de schroefsluiting minimaal. Voorwerpen zullen immers nooit uit de karabijnhaak schieten als u de schroefsluiting dichtgedraaid heeft.

Het ringetje aan de bovenzijde van de karabijnhaak kan gebruikt worden om de karabijnhaak ergens aan op te hangen. Hang de karabijnhaak bijvoorbeeld aan een touw of aan een haakje aan de muur.

Karabijnhaak met schroefsluiting en ring tegen groothandelprijzen

Deze karabijnhaak met schroefsluiting en ring wordt tegen een absolute groothandelprijs aangeboden. Op deze manier maken wij het ook voor hobbyklussers mogelijk om aan goedkope karabijnhaken te komen, zonder direct een groot aantal af te moeten nemen.