Karabijnhaken eivormig

Karabijnhaken eivormig

Een karabijnhaak moet langdurig meegaan, ongeacht de vorm of de afmeting van zo’n haak. Daarom zijn ook de eivormige haken die u op deze pagina vindt volledig verzinkt. Door gebruik te maken van deze techniek tijdens het productieproces kunt u ervan op aan dat deze karabijnhaken hun mannetje staan. Kortom, wilt u een eivormige karabijnhaak gebruiken om snel een verbinding te maken, zorg dan dat u de beschikking hebt over een solide haak die lang meegaat. En dat zijn dus deze exemplaren.

Anti-corrosie
Metalen gereedschappen en dergelijke hebben een natuurlijk vijand: roest! Roest wordt ook wel corrosie genoemd en beschadigt metaal. Het voorwerp wordt lelijk en slap wanneer roest zich op het metaal nestelt en dat moet natuurlijk voorkomen worden. Dat geldt uiteraard ook voor deze eivormige karabijnhaken, want daar wilt u lang plezier van hebben. Dankzij de verzinking is dat probleem opgelost, en dus hoeft u alleen nog maar te kiezen welk formaat de karabijnhaak moet hebben. Van klein tot middel tot groot, wij hebben ze op voorraad.

Snelle thuislevering
Eivormige karabijnhaken met een lengte van 60 tot 120 millimeter, en volledig verzinkt. Hoeveel u er ook nodig hebt, u zegt het maar. Onze voorraad is goed op orde, dus wij kunnen in 99 procent van de gevallen direct leveren. Dat betekent concreet dat u uw karabijnhaken binnen drie werkdagen tot uw beschikking hebt. Betalen kan snel en veilig door overboeking, via iDeal of door gebruik te maken van AfterPay. Het officiële webshop keurmerk waarover wij beschikken onderstreept onze professionaliteit.