Karabijnhaken zwart

Karabijnhaken zwart

De karabijnhaken in deze categorie geven u een uitstekende mogelijkheid om een duurzame verbinding tot stand te brengen. Het verzinkte staal zorgt ervoor dat de karabijnhaak bijzonder krachtig is. Opvallend is de zwarte kleur die de haak een bijna chique uiterlijk geeft. Dat een fraai uiterlijk en duurzaamheid perfect samengaan wordt bij deze karabijnhaken wel bewezen. De verzinking die is toegepast zorgt ervoor dat de haak niet gaat roesten. Zelfs wanneer deze karabijnhaak gebruikt wordt voor toepassingen in de buitenlucht blijft deze haak op een degelijke manier functioneren.

Welk formaat?
Op het eerste oog zijn deze karabijnhaken vrij standaard: what you see is what you get. De enige vraag die u voor uzelf nog moet beantwoorden is welk formaat van deze zwarte verzinkte karabijnhaken de juiste afmeting heeft. Dit zal alles te maken hebben met het type verbinding dat u wilt leggen. De kleinste haak uit deze categorie heeft een lengte van 40 millimeter (SWL 60 kg). De grootste haak uit deze categorie heeft een lengte van 80 millimeter (SWL 140 kg). Zoekt u een karabijnhaak met draaibare wervel? Het ‘buitenbeentje’ in deze categorie beschikt over een dergelijke wervel en heeft een lengte van 74 millimeter.

Direct bestellen
Zijn de zwarte verzinkte karabijnhaken precies wat u zoekt, wacht dan niet langer. U kunt direct bestellen. Door gebruik te maken van onze webshop hoeft u de deur niet meer uit en beschikt u binnen de kortste keren over een aantal eersteklas karabijnhaken. Betalen gaat online en de bestelling wordt bij u bezorgd op het adres dat u opgeeft.