Karabijnhaken met vast oog

Karabijnhaken met vast oog

Wie een solide karabijnhaak zoekt voorzien van een vast oog bevindt zich op de juiste plek. Dankzij het oog waarmee deze haken zijn uitgerust is het eenvoudig deze karabijnhaken te bevestigen en op die manier een sterke verbinding tot stand te brengen. De zilverachtige kleur van de haak dankt hij aan het feit dat hij verzinkt is. Dankzij deze techniek wordt de levensduur van de karabijnhaak verlengt en blijft de kwaliteit op het gewenste hoge niveau. In onze webshop kunt u kiezen uit karabijnhaken met een vast oog van verschillende afmetingen.

Roestwerende karabijnhaak
Is roest een risico voor de levensduur van de haken die u nodig hebt? Dat zou best kunnen, zeker wanneer u verbindingen moet leggen in een omgeving waar het (vaak) vochtig is. Is dit het geval dan is dat een extra reden om dit type karabijnhaken met vast oog aan te schaffen. De verzinking waarvan gebruik is gemaakt bij het produceren van deze haak geeft corrosie namelijk geen schijn van kans. De haak blijft dus mooi en sterk: precies wat u wilt natuurlijk.

Keuze afmetingen
Al deze haken zijn voorzien van een vast oog, al deze haken zijn verzinkt. Het enige punt waarop ze van elkaar verschillen is de afmeting. Voor sommige klussen hebt u nu eenmaal een grote haak nodig, terwijl op een ander moment een kleinere haak perfect is. Bij ons kunt u kiezen. 60, 70, 80 of 100 millimeter lang, het is een kwestie van aanklikken en bestellen in onze webshop. De bestelling wordt uiteraard kant en klaar bij u afgeleverd.