Karabijnhaken met ronde en ovale oog

Karabijnhaken met ronde en ovale oog

Op deze karabijnhaak zijn we eigenlijk wel een beetje trots. Dit is namelijk niet zo maar een karabijnhaak, deze haak kan voor bijzonder veel toepassingen gebruikt worden. Dat komt omdat deze verzinkte karabijnhaak voorzien is van twee ogen. En om de haak nog iets multifunctioneler te maken zijn deze twee ogen ook nog eens verschillend. Dit model heeft namelijk zowel een rond als een ovaal oog. Wanneer u met deze karabijnhaak een verbinding tot stand wilt brengen is het dus een fluitje van een cent om de haak op de juiste manier te bevestigen.

Multifunctioneel én roestbestendig
Aan een karabijnhaak met een rond en een ovaal oog hebt u natuurlijk niet zoveel wanneer bij de eerste regendruppels de haak direct begint te roesten. Het scheelt alweer dat u zich daar geen moment zorgen om hoeft te maken, want met dit scenario is door de fabrikant al rekening gehouden. De karabijnhaak is voorzien van een laagje zink. Deze verzinking beschermt de haak tegen corrosie en andere hinderlijke aanslag. Waar u de karabijnhaak met de twee ogen ook wilt gebruiken, in elke omstandigheid functioneert hij prima.

Bestellen karabijnhaak
Deze bijzondere karabijnhaak heeft een lengte van 50 millimeter. De dikte van dit verzinkte exemplaar is 10 millimeter en bij elkaar weegt de haak 10 millimeter. Een bestelling plaatsen voor dit model (of één van onze andere modellen) karabijnhaak is een kwestie van een paar muisklikken. Over de bezorging hoeft u zich niet druk te maken, dat regelen wij. De betaling verloopt ook honderd procent veilig, namelijk via iDeal, AfterPay of door een overboeking (internetbankieren).