Karabijnhaak 70mm verzinkt met schroefsluiting en ring

Artikelnummer
933801
Materiaal
Vezinkt
Dikte
7mm
Diameter oog
10mm
Lengte
70mm
SWL
130kg
Gewicht
49gram
Levertijd
Leverbaar juli 2019

- +

€ 0,75

Leverbaar juli 2019

Karabijnhaak 70mm verzinkt met schroefsluiting en ring

Bent u op zoek naar een stevige karabijnhaak met een compact formaat? Wellicht komt deze karabijnhaak met ring, een lengte van 70 millimeter en een schroefsluiting in de buurt! De karabijnhaak is voor het uitvoeren van verschillende klussen binnen en buiten uw woning te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen van touwen op uw schip, het bundelen van sleutels, enzovoorts. Professionele gebruikers kunnen de karabijnhaak gebruiken voor het bundelen van bouwmaterialen of gereedschap.

Voordelen van een schroefsluiting en ring

Het feit dat deze karabijnhaak is uitgevoerd met een schroefsluiting en ring biedt u als gebruiker verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat de kans dankzij deze schroefsluiting minimaal is dat de karabijnhaak open zal schieten. Pas wanneer de schroefsluiting losgedraaid is, kunt u de sluiting openen. Ideaal voor het veilig bundelen van verschillende voorwerpen.

Dankzij het ringetje van deze karabijnhaak is het mogelijk om de karabijnhaak aan een koord of haakje op te hangen.

Goedkope verzinkte karabijnhaak

Wij vinden dat goedkope karabijnhaken zowel voor een professionele gebruiker, als voor een hobbyklusser toegankelijk moet zijn. Om die reden bieden wij onze karabijnhaken met schroefsluiting en ring tegen absolute groothandelprijzen aan! Voor welke karabijnhaak kiest u?