Karabijnhaak 100mm verzinkt met schroefsluiting en ring

Artikelnummer
933803
Materiaal
Verzinkt
Dikte
10mm
Diameter oog
11mm
Lengte
100mm
SWL
170kg
Gewicht
160gram
Levertijd
Levertijd 1 - 3 werkdagen

- +

€ 1,65

Levertijd 1 - 3 werkdagen

Karabijnhaak 100mm verzinkt met schroefsluiting en ring

Een karabijnhaak kan voor verschillende doeleinden van pas komen. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen van verschillende bouwmaterialen, het samenvoegen van touwen op een schip, het bij elkaar houden van uw sleutels, enzovoorts. Met welk doel bent u op zoek naar een karabijnhaak? Het fijne aan deze karabijnhaak is het feit dat de karabijnhaak een schroefsluiting en ring heeft. Dit biedt u verschillende voordelen!

Veilig materialen met elkaar verbinden

Dankzij de schroefsluiting van deze karabijnhaak met ring kunnen verschillende materialen of touwen veilig aan elkaar verbonden worden. De karabijnhaak is niet te openen zonder de opening los te schroeven. Zeker op een bouwplaats biedt dit het voordeel dat de kans op ongelukken minimaal is. Met het ringetje aan de bovenzijde van de karabijnhaak met schroefsluiting kunt u deze karabijnhaak eenvoudig aan een koord hangen. Doordat het hier om een verzinkte karabijnhaak gaat, kunt u deze zowel binnen als buiten uw woning gebruiken. De kans op roest op deze karabijnhaak met ring en schroefsluiting is minimaal.

Karabijnhaken voor groothandelprijzen

Wij bieden onze karabijnhaken voor groothandelprijzen aan. Zo is deze kwalitatief hoogwaardige karabijnhaak met schroefsluiting en ring zowel voor particulieren, als voor professionele gebruikers toegankelijk. Normaal betaalt u als particulier een veel hogere prijs voor een losse karabijnhaak!