Sleutelhanger met aluminium karabijnhaak violet

Sleutelhanger met aluminium karabijnhaak violet

79 millimeter lang, 29 gram zwaar en 7,6 millimeter dik, dat zijn de specificaties van deze karabijnhaak. Opvallend detail zijn de ingegraveerde letters: “not for climbing”. Dat staat er niet voor niets, want dit model karabijnhaak met een mooie violetkleur is juist ontwikkeld voor hele andere doeleinden. Dit is een sleutelhanger. Geef toe, dat is niet het eerste waar je aan denkt bij een karabijnhaak. Origineel is het zeker, en als je een opvallende accessoire bij je wil dragen is deze sleutelhanger met karabijnhaak uitermate geschikt. Standaard is deze sleutelhanger zeker niet, en datzelfde kan gezegd worden van de violetkleur waarin dit model is uitgevoerd. Eigenlijk ongelooflijk dat iets dat zo solide is tegelijkertijd zo licht is. Je kunt hem altijd bij je dragen.

Langdurige topkwaliteit
Op de afbeelding ziet deze sleutelhanger met karabijnhaak er al mooi uit, en in het echt is ‘ie nog mooier, dat kunnen we je verzekeren. En niet onbelangrijk, hij blijft ook mooi. Dat is de kracht van aluminium: roest of aanslag zal jouw sleutelhanger niet aantasten. Hij is violet en hij blijft violet. Of je hem nu aan je jas, tas of jeans bevestigd, hij kan tegen een stootje. Komt nog bij dat deze sleutelhanger super compact is. We hebben deze karabijnhaak trouwens ook nog in diverse andere kleuren. Het overwegen waard als je lekker wilt combineren.

Zo in huis
Het voordeel van een webshop is dat je alles wat je maar hebben wilt zo kunt bestellen. Dat geldt dus ook voor onze sleutelhangers met karabijnhaak. Een paar muisklikken en ze liggen in je digitale winkelmandje. Vervolgens betaal je online en je kunt gewoon wachten tot ze bij je worden bezorgd. Dat gaat overigens vrij snel: binnen drie werkdagen heb je de bestelling binnen.