Karabijnhaak 80mm verzinkt

Artikelnummer
907137
Materiaal
Verzinkt
Dikte
8mm
Diameter oog
11mm
Lengte
80mm
SWL
230kg
Gewicht
64gram
Verpakt per
stuk
Levertijd
1-3 werkdagen

- +

€ 2,95

1-3 werkdagen

Karabijnhaak 80mm verzinkt

Deze karabijnhaak is een ideaal hulpmiddel voor het koppelen van verschillende voorwerpen of touwen. Denk bijvoorbeeld aan schepen, waarop vaak meerdere touwen met elkaar moeten worden verbonden. Ook binnen de bouw zijn karabijnhaken een veelgebruikt hulpmiddel om gereedschap of bouwmaterialen te verbinden. Met welk doel bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige karabijnhaken?

Karabijnhaak met een grote maximale draaglast

Een van de voordelen aan deze karabijnhaak is de grote draaglast die deze u biedt. De karabijnhaak kan met zijn lengte van 80 millimeter een gewicht tot maximaal 230 kilogram dragen. Ideaal voor het verbinden van verschillende zwaardere voorwerpen. Zelf is de karabijnhaak absoluut niet zwaar, met een gewicht van 64 gram.

Door het feit dat dit een verzinkte karabijnhaak is, kunt u deze zowel binnen als buiten uw woning gebruiken. De kans op roestplekken op deze karabijnhaak is minimaal.

Goedkope karabijnhaken voor iedereen

Wij vinden dat goedkope karabijnhaken voor iedereen toegankelijk moeten zijn, zonder direct honderd karabijnhaken af te moeten nemen. Om die reden bieden wij goedkope karabijnhaken tegen absolute groothandelprijzen aan. Dit maakt de karabijnhaken in ons assortiment geschikt voor zowel een hobbyklusser, als voor een professionele gebruiker. Bij grotere bestellingen leveren we de karabijnhaken gratis bij u thuis af.