Sleutelhanger met aluminium karabijnhaak blauw

Sleutelhanger met aluminium karabijnhaak blauw

Ben jij het zat om je sleutels los in je broek- of jaszak te hebben zitten? Of wordt je helemaal gek van plastic sleutelhangers die bij het minste of geringste afbreken? Wat jij nodig hebt is een echte stoere, solide sleutelhanger. En dan nog het liefst in een gave kleur, blauw bijvoorbeeld. Nou, je hebt geluk: je zit hier precies goed! Wij hebben hier een blauwe sleutelhanger met een stoere karabijnhaak voor je. Sterk en stevig en roest niet. En toch verrassend licht. Vraag jij je af hoe we dat voor elkaar krijgen? Het antwoord is simpel: het juiste materiaal gecombineerd met de juiste afmetingen.

Compacte aluminium sleutelhanger
Deze compacte sleutelhanger is gemaakt van aluminium. Dat maakt hem superlicht. Deze karabijnhaak weegt dan ook slechts 29 gram. Aluminium is niet alleen licht maar ook zeer slijtvast en dankzij een soort ‘huid’ bijzonder ongevoelig voor roesten. Laten we er niet omheen draaien, een materiaal dat gebruikt wordt in de vliegtuig- en ruimtevaartindustrie is vast wel goed genoeg om te dienen als grondstof voor jouw sleutelhanger. Deze karabijnhaak heeft een gewicht van 29 gram en dat combineert hij met een lengte van 79 millimeter en een dikte van 7,6 millimeter.

Blauwe kleur
Dit type sleutelhanger is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit model is blauw, maar er valt meer te kiezen want we hebben ze in meerdere kleuren. Voor een blauwe (of rode, groene etc.) sleutelhanger met karabijnhaak zit je hier gewoon goed. Kwestie van bestellen en je krijgt je sleutelhangers zo thuisbezorgd. Uit voorraad, dus je hoeft nooit lang te wachten.