Karabijnhaak 120mm verzinkt met ring

Artikelnummer
933800
Materiaal
Verzinkt
Dikte
11mm
Diameter oog
16mm
Lengte
120mm
SWL
230kg
Gewicht
186gram
Levertijd
Levertijd 1 - 3 werkdagen

- +

€ 2,95

Levertijd 1 - 3 werkdagen

Karabijnhaak 120mm verzinkt met ring

Maakt u al gebruik van karabijnhaken in huis of op de bouwplaats? Er zijn verschillende werkzaamheden die veel makkelijker worden wanneer u gebruik maakt van een karabijnhaak. Denk bijvoorbeeld aan het bundelen van verschillende koorden, het bundelen van materialen, enzovoorts. Ook voor het bij elkaar houden van uw sleutels kan deze karabijnhaak met ring goed van pas komen!

Grote draaglast van deze karabijnhaak

Met deze karabijnhaak met ring is het mogelijk om een gewicht tot maximaal 230 kilogram te dragen. Ideaal voor het koppelen van meerdere zwaardere voorwerpen. De karabijnhaak heeft een simpele opening, die eenvoudig ingedrukt kan worden om voorwerpen aan elkaar te kunnen koppelen. Het ringetje van deze karabijnhaak kan gebruikt worden om de karabijnhaak ergens aan op te hangen.

Deze karabijnhaak is verzinkt, wat betekent dat de kans op roest minimaal is. U kunt deze karabijnhaak met ring zodoende binnen en buiten uw woning gebruiken.

Absolute groothandelprijzen bij Karabijnhaken.nl

In onze webwinkel rekenen wij absolute groothandelprijzen bij de verkoop van onze karabijnhaken met ring. Zo wordt het ook voor particuliere gebruikers van karabijnhaken mogelijk om dit hulpmiddel tegen een lage prijs in te kopen, zonder honderd of meer karabijnhaken af te moeten nemen.