Karabijnhaak 60mm verzinkt met ring

Artikelnummer
927937
Materiaal
Verzinkt
Dikte
6mm
Diameter oog
7mm
Lengte
60mm
SWL
90kg
Gewicht
25gram
Levertijd
Levertijd 1 - 3 werkdagen

- +

€ 1,95

Levertijd 1 - 3 werkdagen

Karabijnhaak 60mm verzinkt met ring

Wanneer u uw sleutels regelmatig kwijt bent kan het gebruik van een karabijnhaak de oplossing voor u vormen. Een karabijnhaak helpt u echter niet alleen bij het bundelen van uw sleutels! Zo is het met deze karabijnhaak van 60 millimeter ook mogelijk om koorden aan elkaar te koppelen, bouwmaterialen met elkaar te verbinden, enzovoorts. Voor het uitvoeren van welke klussen kunt u dit handige hulpmiddel goed gebruiken?

Compacte karabijnhaak met ring

Deze karabijnhaak heeft met zijn 60 millimeter een compact formaat. Dit betekent echter niet dat de karabijnhaak weinig kan hebben! Met een maximale draaglast van 90 kilogram kunt u heel wat materialen met elkaar koppelen met deze karabijnhaak. Het ringetje aan de bovenzijde van de karabijnhaak maakt het mogelijk om de haak ergens op te hangen. Dit kan aan een haakje, maar bijvoorbeeld ook aan een koord.

Tip: kies altijd voor een verzinkte karabijnhaak om er zeker van te zijn dat u deze zowel binnen als buiten uw woning kunt gebruiken.

Karabijnhaken voor groothandelprijzen

De karabijnhaken die u binnen ons assortiment vindt worden tegen absolute groothandelprijzen aangeboden. Op deze manier maken wij goedkope karabijnhaken met ring toegankelijk voor zowel de professionele gebruiker, als voor een hobbyklusser.