Karabijnhaak 100mm verzinkt met ring

Artikelnummer
927923
Materiaal
Verzinkt
Dikte
10mm
Diameter oog
10mm
Lengte
100mm
SWL
170kg
Gewicht
122gram
Levertijd
Levertijd 1 - 3 werkdagen

- +

€ 2,95

Levertijd 1 - 3 werkdagen

Karabijnhaak 100mm verzinkt met ring

Op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige karabijnhaak voor het koppelen van verschillende voorwerpen? Deze karabijnhaak met ring biedt u wat u zoekt! Dankzij de ring bij deze karabijnhaak kunt u deze heel eenvoudig ophangen aan een koord of bevestigen aan andere haken. De karabijnhaak zelf is eenvoudig te openen en te dichten, om snel verschillende materialen te kunnen koppelen.

Kwalitatief hoogwaardige karabijnhaak met ring

De karabijnhaak heeft een lengte van 100 millimeter en kan hiermee maar liefst 170 kilogram dragen. Dit maakt deze karabijnhaak onder meer zeer geschikt voor het gebruik binnen de bouw, waar materialen gekoppeld moeten worden om ongelukken te voorkomen. Ook voor het koppelen van touwen op een schip kan deze karabijnhaak met ring gebruikt worden. Doordat het om een verzinkte karabijnhaak met ring gaat, is de kans op roestplekken minimaal. U kunt deze karabijnhaak zodoende ook buitenshuis gebruiken!

Karabijnhaak voor een scherpe prijs

Standaard bieden wij de karabijnhaken in ons assortiment tegen absolute groothandelprijzen aan. Het maakt hierbij niet uit of u als particulier of als professionele gebruiker op zoek bent naar een karabijnhaak met ring. Wij werken namelijk niet met minimumaantallen bij de aanschaf van karabijnhaken in onze webwinkel.