Sleutelhangers met karabijnhaak

Sleutelhangers met karabijnhaak

Bij karabijnhaken denk je waarschijnlijk al snel aan haken die je gebruikt om spandoeken of iets dergelijks vast te maken. Of je denkt aan dat type karabijnhaken dat gebruikt wordt om een berg of een klimwand te bedwingen. Toch zijn er ook andere soorten karabijnhaken, net iets minder sterk, niet geschikt voor de klimsport, maar wel uitermate geschikt om bijvoorbeeld te gebruiken als sleutelhanger. Sterker nog, de karabijnhaken in deze categorie zijn speciaal ontwikkeld om als sleutelhanger te dienen. Geen lelijke plastic gevalletjes meer die je moet gebruiken om je sleutels overzichtelijk bij elkaar te houden. Deze stoere sleutelhangers zijn gemaakt van sterk aluminium en hebben een leuke, vrolijke of juist chique kleur.

Solide sleutelhanger
Het aluminium waarvan deze sleutelhangers/karabijnhaak is gemaakt is niet zomaar gekozen. Dit metaal heeft een aantal bijzondere eigenschappen. Een daarvan maakt het bijzonder geschikt om te functioneren als sleutelhanger, op aluminium maakt corrosie namelijk geen schijn van kans. Het laatste wat je wilt is natuurlijk dat je sleutelhanger gaat roesten, en dankzij het beschermende laagje dat door contact met zuurstof ontstaat gebeurt dat ook niet.

Verschillende kleuren
Lijkt een sleutelhanger met een aluminium karabijnhaak je wel wat? Bij ons kan je zelf kiezen. We bieden in onze webshop de sleutelhangers namelijk aan in diverse kleuren. Op die manier zit er altijd wel eentje bij die precies past bij jouw persoonlijke voorkeuren. Kies je voor een chique model dan ligt het voor de hand dat jouw voorkeur uitgaat naar een zwarte of zilverkleurige sleutelhanger. Wie liever een karabijnhaak aan zijn sleutels heeft hangen met een basiskleur gaat voor blauw of rood. Wie nog meer opties wil hebben is misschien wel te spreken over de violet of de groene karabijnhaak.