Verzending

Karabijnhaken.nl maakt gebruik van de bezorgdienst van PostNL en DPD. Karabijnhaken.nl biedt binnen Nederland gratis verzending aan vanaf € 150,-. Voor bestellingen onder de € 150,- rekenen wij € 6,95 verzendkosten. 

Bestellingen geplaatst na 17:00 worden de eerstvolgende werkdag verstuurd. Geplaatste bestelling op zaterdag en zondag worden op maandag verstuurd. 

Bezorgtijd
De bezorgtijd van uw producten bij Karabijnhaken.nl mits op voorraad bedraagt 1-2 werkdagen, tenzij anders aangegeven. Zodra uw bestelling is verzonden, krijgt u van ons per mail een verzendbericht.

Verzendkosten België
Voor België bedragen de verzendkosten € 9,95. 

Verzendkosten Europa en daarbuiten
De verzendkosten voor bestellingen naar andere landen binnen Europa en daarbuiten wordt bepaald op basis van gewicht en bestemmingsland. Het bedrag van de verzendkosten zijn per mail opvraagbaar zie je bij het afrekenen.

Afhalen
Karabijnhaken.nl heeft geen fysieke winkel, wel bieden we de mogelijkheid aan om uw pakketje op te halen bij ons magazijn in Groningen. Het afhalen van uw bestelling kan alleen op afspraak. Om een afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen.