Zwarte karabijnhaak aluminium

Zwarte karabijnhaak aluminium

Een karabijnhaak gebruik je doorgaans om een verbinding tot stand te brengen. Dat kan bij dit type aluminium karabijnhaak natuurlijk ook. Toch is deze variant wel bijzonder te noemen. Meer nog dan bij andere karabijnhaken heeft de producent bij deze zwarte karabijnhaak aandacht besteed aan het uiterlijk. Sterker nog, de karabijnhaak moest modieus zijn. En dat is gelukt! Karabijnhaken.nl heeft verschillende karabijnhaken in de collectie waarbij de haak voorzien is van een mooi kleurtje. Van mysterieus violet tot vrolijk groen, of zoals bij deze karabijnhaak het geval is: chique zwart.

Kwaliteit voorop
Natuurlijk is elke karabijnhaak die wij aanbieden van buitengewoon goede kwaliteit, en daarop vormt deze mooie zwarte haak zeker geen uitzondering. Wat mooi is moet mooi blijven, en daarom is deze haak vervaardigd uit aluminium. Aluminium heeft van nature een beschermingsmechanisme tegen corrosie, en daar profiteert deze haak (en zijn eigenaar) van. Wanneer aluminium in aanraking komt met zuurstof wordt er op het aluminium een laagje gevormd. Een uitstekende bescherming tegen roest! 

Licht en handelbaar
Deze zwarte karabijnhaak is bijzonder geschikt om als leuk detail aan kleding of een tas te bevestigen. Om dit gemakkelijk te maken is de haak voorzien van een handig ringetje. Dankzij het aluminium is de karabijnhaak zeer licht, en daardoor hindert hij u niet in uw bewegingsvrijheid. Met een gewicht van slechts 11 gram merkt u amper dat u hem bij u draagt. Is zwart niet uw favoriete kleur? Geen enkel probleem. Dit model karabijnhaak bieden wij u aan in zes verschillende kleuren. U kunt dus variëren.