Violet karabijnhaak aluminium

Violet karabijnhaak aluminium

Is paars, of beter gezegd violet, een kleur waar jij graag mee experimenteert? Durf jij je kleding of tas een extra “twist” mee te geven? Ooit al eens aan een karabijnhaak gedacht? Een karabijnhaak gebruik je natuurlijk om onderdelen aan elkaar te bevestigen, maar met de gekleurde aluminium karabijnhaken bewijzen wij dat een karabijnhaak voor veel meer zaken gebruikt kan worden. Karabijnhaken zijn multifunctioneel en kunnen prima dienen als opvallende modeaccessoires. 

Aan jas of tas
Een karabijnhaak als mode-item, dat vraagt om wat uitleg. En toch is het vrij simpel: deze karabijnhaak met een mooie donkere violet kleur kan heel eenvoudig aan kleding bevestigd worden. Op zich logisch, aangezien een karabijnhaak oorspronkelijk een bevestigingsmiddel is. De violet karabijnhaak kleurt mooi bij zwarte kleding en geeft een stoere touch aan je garderobe. Lijkt het je maar niets om met een karabijnhaak aan je jas te lopen? Wat dacht je dan van een extra detail op een (zwartleren) tas? Dat kan natuurlijk ook! Mocht je overigens het idee wel leuk vinden, maar staat violet je niet zo aan dan hebben wij nog een aantal aluminium karabijnhaken in andere kleuren. Er zit er altijd wel één voor jou bij.

Aluminium karabijnhaak
Wanneer deze violet karabijnhaak een mooie aanvulling op je kledingstijl vormt is het goed om te weten dat de haak slechts 11 gram weegt. Je loopt dus niet met enorme stukken zwaar metaal rond. Aluminium is overigens niet alleen licht, maar dit materiaal roest ook niet en dus blijft de karabijnhaak in letterlijk schitterende staat. Bestellen kan direct in onze webshop.