Sleutelhanger met aluminium karabijnhaak zwart

Sleutelhanger met aluminium karabijnhaak zwart

Een karabijnhaak als (onderdeel van je) sleutelhanger, misschien heb je deze mogelijkheid nog nooit overwogen. Zeker wanneer je een sleutelhanger met een chique uitstraling wilt hebben is het begrijpelijk dat een karabijnhaak niet het eerste is dat in je opkomt. Toch is dat niet helemaal terecht. Karabijnhaken worden steeds vaker gebruikt als sleutelhanger, en daar spelen we natuurlijk op in. Voor diegene die graag op chique gaat hebben we dan ook de perfecte sleutelhanger met karabijnhaak in onze webshop. Een stijlvolle haak in een mooie zwarte uitvoering. Je zou er zo mee naar een bruiloft gaan, nou ja… bijna!

Licht aluminium
Gebruik je een sleutelhanger om je sleutelbos geordend bij je te kunnen houden dan is het laatste wat je wilt natuurlijk dat je met een enorm zwaar stuk metaal rond moet lopen. Dat is ook helemaal niet de bedoeling vinden wij. Daarom zijn onze sleutelhangers vervaardigd van aluminium. Superlicht metaal dat langdurig in uitstekende conditie blijft. Gebruik je onze karabijnhaak als sleutelhanger dan voel je amper dat je hem bij je draagt. Hij weegt dan ook slechts 29 gram. Voor dat gewicht beschik je wel over een karabijnhaak met een lengte van 79 millimeter en een dikte van 7,6 millimeter. Valt niet tegen toch?

Sleutelhanger thuisbezorgd
Heb jij interesse in deze zwarte sleutelhanger met karabijnhaak dan hoef je hem alleen nog maar te bestellen. Gewoon vanuit je luie stoel: betalen en bestellen doen we tegenwoordig online. Of je er nu 1 of 100 wilt hebben, wij zorgen dat ze jouw kant op komen. Liever een andere kleur? Er zijn nog vijf varianten.