Sleutelhanger met aluminium karabijnhaak zilver

Sleutelhanger met aluminium karabijnhaak zilver

In eerste instantie zie je hier waarschijnlijk een vrij standaard karabijnhaak. Een degelijk stukje aluminium met een mooie zilveren kleur. Misschien wel geschikt om te gebruiken bij het beklimmen van een berg. Dan vergis je je. Ten eerste omdat je deze karabijnhaak niet moet gebruiken bij de klimsport (dáárvoor is hij absoluut niet geschikt!), en ten tweede omdat dit niet zomaar een karabijnhaak is. de vormgeving van deze haak is niet voor niets zo fraai, en ook over de chique zilveren kleur is goed nagedacht. Je kunt deze karabijnhaak namelijk uitstekend gebruiken als sleutelhanger. Sterker nog: het is een sleutelhanger. Met dit mooie hangertje heb je al je sleutels overzichtelijk bij elkaar en je hebt ook nog eens een opvallend modeaccessoire aan je “look” toegevoegd. Genoeg redenen om deze sleutelhanger met karabijnhaak aan te schaffen.

Aluminium = kwaliteit
De sleutelhanger met karabijnhaak ziet er niet alleen mooi uit, hij blijft ook mooi. Dat komt doordat deze haak gemaakt is van aluminium. Aluminium heeft van zichzelf een beschermingsmechanisme tegen roest. Er wordt namelijk een antiroest-laagje gecreëerd zonder dat je daar zelf iets aan hoeft te doen. Deze zilveren karabijnhaak is 7,6 millimeter dik, 79 millimeter lang en 29 gram zwaar. Bijzonder handelbaar dus.

Karabijnhaken.nl
Is deze sleutelhanger met karabijnhaak iets voor jou? Dan bestel je er toch een paar? Wij hebben ze voor je op voorraad liggen, dus we kunnen direct leveren. Bestel online en binnen maximaal 3 werkdagen ben jij in het bezit van één of meerdere zilveren karabijn-sleutelhangers. Liever een blauw, groen of rood exemplaar? Hebben we ook!