Sleutelhanger met aluminium karabijnhaak rood

Sleutelhanger met aluminium karabijnhaak rood

Wist je dat karabijnhaken ook prima kunnen functioneren als sleutelhanger? Misschien nog nooit over na gedacht, dat zou kunnen. Toch worden karabijnhaken steeds populairder als vervanger van de standaard sleutelhanger. Precies de reden dat wij deze stijlvolle rode sleutelhanger met karabijnhaak in onze webshop hebben opgenomen. Geef toe: zo’n sleutelhanger ziet er gewoon erg gaaf uit. Is rood een kleur die goed past bij jouw voorkeuren, dan mag deze aluminium sleutelhanger met karabijnhaak eigenlijk niet bij je ontbreken.

Afmetingen aluminium sleutelhanger
De rode sleutelhanger heeft een karabijnhaak die 79 millimeter lang is. Je raakt hem dus zeker niet zomaar kwijt, en overdreven groot is hij ook al niet. Eigenlijk precies de juiste lengte. Gecombineerd met een dikte van 7,6 millimeter en een gewicht van 29 gram is dit het ideale speelgoedje om je sleutels aan te hangen. Dankzij het aluminium waar deze sleutelhanger met haak van gemaakt is blijft de karabijnhaak er mooi uitzien. Aluminium roest namelijk niet. Wat even belangrijk is om te weten is dat deze karabijnhaak vooral een mode-item is: dat wil zeggen dat je er geen enorme krachten op los moet laten. Hem gebruiken als zekering tijdens het bergbeklimmen? Dat is een heel slecht idee…

Sleutelhanger bestellen
Wil jij nooit meer je sleutels kwijtraken? Zorg dan dat je er een bos van maakt. Dat doe je met deze sleutelhanger die je heel simpel in de webshop van karabijnhaken.nl bestelt. Je kunt kiezen voor dit rode exemplaar, maar we hebben er nog veel meer. Kijk gerust eens rond. Je bestelling wordt binnen 1 tot 3 werkdagen bij je thuis afgeleverd.