Sleutelhanger met aluminium karabijnhaak groen

Sleutelhanger met aluminium karabijnhaak groen

Wie van de kleur groen houdt is vast geïnteresseerd in een groene sleutelhanger. Nu zijn die verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Sommige van uitstekende kwaliteit, andere van een belabberd niveau. Maar heb je ooit al overwogen om een karabijnhaak als sleutelhanger te gebruiken? Die keuze kan je nu maken, want deze karabijnhaak is speciaal ontwikkeld om te functioneren als sleutelhanger. En bij de productie is deze sleutelhanger met karabijnhaak ook nog eens voorzien van een leuk groen kleurtje. Je hebt met deze haak je sleutels nooit meer los slingeren, maar je gespt ze met de karabijnhaak heel simpel aan een tas, een jas of een ander kledingstuk. Deze sleutelhanger is origineel, opvallend en ook nog eens lekker licht. En bijzonder stevig! Dat moeten we ook niet vergeten te vermelden.

Afmetingen groene karabijnhaak
Deze karabijnhaak uit onze collectie heeft al aan meerdere klanten bewezen een prima sleutelhangertje te zijn. dankzij het aluminium waar hij van is gemaakt weegt hij slechts 29 gram. Niet slecht voor een groene karabijnhaak die 7,6 millimeter dik is en een lengte heeft van 79 millimeter. Bang voor roest hoef je met deze karabijnhaak ook als niet te zijn. Aluminium is een materiaal dat zichzelf automatisch beschermt tegen corrosie en andere aanslag. Eigenlijk is er bijna geen enkele reden te bedenken waarom je deze groene sleutelhanger met karabijnhaak niet bij ons aan zou schaffen. Nou ja, misschien wil je een hanger in een andere kleur, maar die vind je ook gewoon in onze shop.

Bestellen en klaar
Heb jij je nieuwe sleutelhanger gevonden? Bestel hem vandaag nog. Wij zorgen dat je bestelling in prima conditie bij je wordt thuisbezorgd. Binnen 1 tot maximaal 3 werkdagen.