Rode karabijnhaak aluminium

Rode karabijnhaak aluminium

Wie dacht dat karabijnhaken saaie metalen bevestigingsmiddelen zijn die per definitie niet zo mooi zijn vergist zich. Toegegeven: veel karabijnhaken zijn met name ontwikkeld om op een goede manier een verbinding tot stand te brengen en het uiterlijk van de haak komt dan vaak op de tweede plaats. De karabijnhaken in deze categorie zijn echter toch iets anders dan gemiddeld. Bij dit type karabijnhaak is er namelijk wel uitdrukkelijk rekening gehouden met een mooi uiterlijk. Bij karabijnhaken.nl kunt u aluminium karabijnhaken in diverse kleuren aanschaffen, waaronder dit rode exemplaar.

Blijft mooi
Een gekleurde karabijnhaak, daar heb je natuurlijk niet veel aan wanneer hij niet bestand is tegen roest. Nou, gelukkig is deze rode karabijnhaak juist uitstekend bestand tegen roest en blijft hij dus langdurig zijn fraaie uiterlijk behouden. Dat komt doordat er gebruik is gemaakt van aluminium bij de productie van deze karabijnhaak. Aluminium heeft als bijzondere eigenschap dat het, wanneer het in aanraking komt met zuurstof, zelf een beschermlaagje vormt. Corrosie (roestvorming) wordt hierdoor automatisch tegengegaan.

Bijzonder licht
Aluminium heeft niet alleen als voordeel dat het niet snel roest, ook het gewicht van dit metaal biedt voordelen. Aluminium is namelijk zeer licht, en dat maakt deze rode karabijnhaak gemakkelijk mee te nemen. Met een gewicht van slechts 11 gram kan deze haak eenvoudig aan uw kleding of tas worden gehangen. Dat maakt deze rode karabijnhaak tot een leuk mode-item. Het is weer eens wat anders, en het straalt zelfvertrouwen uit. Deze rode karabijnhaak kunt u direct online bij ons bestellen. Is rood niet de kleur die u zoekt? We hebben deze karabijnhaak in diverse kleuren op voorraad.