Klantenservice

Onze klantenservice helpt u graag. U kunt ons bellen tijdens kantoortijden van 09.00 uur tot 18.00 uur op het telefoonnummer: 050 - 3061014. Ook kunt u ons per e-mail bereiken: info@seasons.nu.

Betaling

U kunt bij ons met de volgende betalingsmogelijkheden betalen: 

  • Ideal
  • Creditcard
  • Bankoverschrijving
  • AfterPay
  • Bancontact Mistercash

Lees meer over betalingen.

Levertijd

Uw bestelling wordt meestal binnen 1 - 3 werkdagen bij u te bezorgd, mits op voorraad. Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd. Lees meer over onze levertijden.

Bezorgkosten

Gratis verzenden bij bestellingen vanaf € 150,- anders € 6,95

Niet goed, geld terug

U hebt het recht om binnen 28 dagen het artikel te retourneren en krijgt uw geld terug. Lees meer over retourneren.

Herroepen van uw bestelling

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Lees meer over herroepen van uw bestelling.

Privacy policy

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoongegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt in overeenstemming met wet bescherming persoonsgegevens en telecommunicatiewet. Lees meer hoe wij uw privacy beschermen.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar ons bedrijf. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.