Karabijnhaken RVS met ring

Karabijnhaken RVS met ring

Wanneer een standaard karabijnhaak niet voldoet hoeft u niet lang te zoeken naar een alternatief. Zoekt u bijvoorbeeld een karabijnhaak met ring dan vindt u die ook gewoon bij karabijnhaken.nl in de webshop. Dit model karabijnhaken doet wat er van een karabijnhaak mag worden verwacht: het legt een verbinding. Alle karabijnhaken uit deze categorie zijn voorzien van een ring en gemaakt van roestvrijstaal. Dankzij de keuze voor dit sterke materiaal gaan onze karabijnhaken met ring lang mee en blijven ze (zelfs onder zware omstandigheden) optimaal functioneren. De rvs karabijnhaken met ring, daar kunt u op bouwen!

Afmetingen karabijnhaak met ring
Wat de afmeting moet zijn van de meest geschikte rvs karabijnhaak met ring kunt u zelf natuurlijk het best beoordelen. Bij ons hebt u in elk geval een ruime keuze. Van kleine karabijnhaken met een ring (lengte 50 millimeter) tot de grotere exemplaren (lengte 120 millimeter), ze liggen klaar om naar onze klanten verzonden te worden. Dankzij de ring waarmee deze rvs karabijnhaken zijn uitgevoerd hebben ze een relatief grote Safe Working Load (SWL). Het kleinste exemplaar beschikt al over een SWL van 95 kilogram, de karabijnhaak van 120 millimeter kan 360 kilogram aan.

Bestel direct!
Via onze webshop beschikt u binnen no-time over karabijnhaken met ring in de gewenste afmetingen. Of u er nu 1 wilt hebben of tientallen, wij leveren het complete pakket. Vrijwel al onze karabijnhaken zijn vanuit voorraad leverbaar, dus lang hoeft u niet te wachten (1-3 werkdagen). Voor een roestvrijstalen karabijnhaak met ring betaalt u bij ons nooit te veel.