Karabijnhaken RVS peervormig

Karabijnhaken RVS peervormig

Is een gewone karabijnhaak niet wat u zoekt, en hoeft u ook geen haak met toeters en bellen zoals een veer of een ring. Bij ons in de collectie vindt u degelijke roestvrijstalen karabijnhaken in diverse vormen. Neem als voorbeeld deze peervormige karabijnhaken. Bij ons leverbaar in verschillende formaten, maar op één punt zijn ze exact hetzelfde: op het gebied van kwaliteit. Onze haken voldoen zonder problemen aan de Safe Working Load die van dit model karabijnhaken wordt geëist en doordat ze bestaan uit ijzersterk roestvrijstaal weet u zeker dat u er langdurig gebruik van kunt maken. Het roestvrijstaal is zeer krachtig en daarnaast ook nog eens meedogenloos ten opzichte van roest. Onder welke omstandigheden u onze rvs peervormige karabijnhaken ook gebruikt, invloeden van buitenaf zullen hem niet beschadigen.

Vier keuzes karabijnhaken
Wanneer de peervormige karabijnhaak het model is dat u nodig hebt voor het maken van een duurzame verbinding hoeft u alleen nog maar een afweging te maken met betrekking tot de afmetingen. Onze kleinste karabijnhaak van dit type heeft een lengte van 60 millimeter. de grootste meet 120 millimeter. De twee overige kanen in deze categorie vallen wat lengte betreft tussen deze twee uitersten in. Hoe groter de haak, hoe groter de Safe Working Load.

Geen gedoe
Uw peervormige rvs karabijnhaken in onze webshop bestellen betekent puur gemak. U hoeft uw huis niet meer uit. Wij leveren binnen drie werkdagen (vaak nog sneller) en bezorgen de bestelling bij u thuis. Ook betalen kan snel, veilig en eenvoudig online. Gewoon via iDeal, AfterPay of door een bedrag over te maken via internetbankieren.