Karabijnhaken RVS peervormig met ring

Karabijnhaken RVS peervormig met ring

Als het aankomt op karabijnhaken heeft u een ongelooflijk grote keuze. Toch weet u zelf natuurlijk het beste welk type karabijnhaak u nodig hebt om de verbinding tot stand te brengen die u tot stand moet brengen. Lijkt een peervormige rvs karabijnhaak de juiste optie, maar hebt u het gevoel dat er nog wat mist? Als een ring het element is dat beslist niet mag ontbreken zit u hier goed. Peervormige karabijnhaken mét ring? Die hebben we natuurlijk ook gewoon in ons ruime assortiment. Dit model karabijnhaken is gemaakt van roestvrijstaal, en dus kunt u er van op aan dat u langdurig de juiste verbinding kunt maken. Zelfs in de buitenlucht functioneren de rvs karabijnhaken uitstekend. Corrosie tast de haak niet aan, dus de karabijnhaak blijft sterk én mooi!

Verschillende afmetingen
Bent u er van overtuigd dat een peervormige karabijnhaak met ring precies de juiste karabijnhaak is om uw verbinding mee te maken? Het enige dat u nu nog moet kiezen is de afmeting van de haak. Wij hebben van dit model vier verschillende formaten. Het kleinste model heeft een lengte van 60 millimeter en het grootste model meet 120 millimeter. Het gewicht varieert van 31 gram tot 200 gram.

Karabijnhaken online
Bij ons kunt u de peervormige karabijnhaken met ring, maar ook diverse andere soorten karabijnhaken, heel eenvoudig bestellen. Gewoon vanachter de pc. De betaling geschiedt online en de bestelling wordt bij u thuisbezorgd. Zonder gedoe beschikt u dus binnen de kortste keren (1-3 werkdagen) over alle karabijnhaken die u wenst.