karabijnhaak aluminium

Karabijnhaak aluminium
Een karabijnhaak van aluminium is een soort haak waarvan de opening in zijn geheel kan worden afgesloten door middel van een scharnierend gedeelte. Karabijnhaken worden ook wel eens festonhaken genoemd. Dergelijke haken kunnen voor veel doeleinden worden gebruikt. Karabijnhaken maken het mogelijk om zeer snel een verbinding te leggen. Stevigere haken worden veelal in de zeil- en bergsport gebruikt. Een aluminium karabijnhaak is licht van gewicht en daarom ook prima te gebruiken om bijvoorbeeld lichte spullen aan elkaar te koppelen. Denk aan bijvoorbeeld een drinkfles aan uw riem, voor tijdens het sporten. Of om te dienen als bevestiging voor uw sleutelbos.

Diverse afmetingen en modellen
Een karabijnhaak van aluminium kent vele toepassingen. Voor ieder doel is er wel een geschikt model of afmeting te koop. Op Karabijnhaken.nl kunt u aluminium karabijnhaken in vrijwel alle afmetingen en modellen vinden. Ook kunt u kiezen uit diverse kleuren.

Karabijnhaak sleutelhanger
Karabijnhaken van aluminium zijn ook erg geschikt om te dienen als bevestiging voor uw sleutelbos. Met een simpele klik bevestigd u uw bos met sleutels. Zo hoeft u deze niet meer telkens in en uit uw broekzak te halen. Ook kunt u meerdere karabijnhaken gebruiken voor verschillende sleutelbossen. Zo hebt u direct de juiste sleutelbos bij de hand.

Niet geschikt voor zwaar koppelwerk
Aluminium karabijnhaken zijn geschikt voor allerlei doeleinden. Voor het bevestigen van sleutelbossen tot het aanlijnen van uw hond. Maar ze zijn niet geschikt voor zwaar koppelwerk zoals bergbeklimmen, zeilsporten of zaken waar veel kracht bij komt kijken.

Waar bestellen?
Bij Karabijnhaken.nl hebt u enorm veel keuze uit diverse soorten aluminium karabijnhaken. Bij deze groothandel kunt u de haken sorteren op afmetingen, model en kleur. Bij deze groothandel kunt u ook karabijnhaken bestellen die verzinkt zijn, of van RVS. Alle haken zijn op voorraad en zijn binnen 3 werkdagen in huis.