Groene karabijnhaak aluminium

Groene karabijnhaak aluminium

Een liefhebber van originele mode-items? Of gewoon een liefhebber van de kleur groen? In welke categorie je ook valt, deze groene karabijnhaak van karabijnhaken.nl is een opvallend en leuk extraatje om je eigen stijl nog beter uit te dragen. Overigens hoef je deze haak natuurlijk niet verplicht aan je garderobe toe te voegen, wanneer je gewoon op zoek bent naar een karabijnhaak met een leuk kleurtje om bijvoorbeeld vlaggen mee op te hangen is het ook prima natuurlijk. Gebruik de haak gewoon waarvoor jij hem wilt gebruiken: als accessoire of als verbindingsmiddel, ons maakt het niet uit!

Groen en duurzaam
Deze karabijnhaak is groen en duurzaam! Niet omdat hij van biologisch afbreekbaar materiaal gemaakt is, maar letterlijk. Groen spreekt voor zich, dat is namelijk de kleur van deze haak. Duurzaam is de karabijnhaak ook, want doordat er gebruik is gemaakt van aluminium is de haak bestand tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Aluminium heeft namelijk een behoorlijk unieke eigenschap: wanneer het in aanraking komt met zuurstof vormt zich automatisch een beschermlaagje. Ideaal natuurlijk, want zo blijft de haak namelijk langdurig in topconditie.

Klein maar fijn
Om een leuk detail aan een kledingstuk toe te voegen hoef je vaak helemaal niet zo ingewikkeld te doen, en in het geval van deze karabijnhaak hoef je in elk geval niet veel geld neer te tellen. Ze zijn niet gratis, maar het scheelt niet veel. Niet alleen de prijs is bescheiden, dat geldt ook voor de afmetingen. 60 millimeter lang en 5,5 millimeter dik, opzichtig zijn deze haken dus zeker niet. Interesse? Je kunt ze onmiddellijk bestellen.