Betaalopties

Betaalopties bij Karabijnhaken.nl als je een bestelling wilt plaatsen kun je op verschillende manieren afrekenen. Hieronder bieden we de volgende betaalopties aan. Dat zijn iDEAL, PayPal, creditcard, BanContact achteraf betalen op factuur en vooruitbetalen per bank.  iDEAL is verreweg de snelste, meest makkelijke en veilige manier om uw bestelling af te rekenen. Wanneer u gebruik maakt van online bankieren kunt u met iDEAL betalen.

iDeal
Kies voor de meest gekozen betaalmethode iDeal als je het bedrag eenvoudig en snel aan ons wilt overmaken. Wanneer je voor iDeal kiest, word je omgeleid naar de vertrouwde en veilige betalingsomgeving van jouw bank. Hier kun je via internetbankieren het bedrag van je bestelling eenvoudig overmaken.

PayPal
Heb je een PayPal account? Dan kun je ook bij Karabijnhaken.nl terecht. Met Paypal kun je, net als met een creditcard, verzekerd betalen. Voor PayPal betalingen wordt er een bedrag van €0,99 in rekening gebracht.

Creditcard
Ben je in het bezit van een creditcard? Ook hiermee kun je jouw bestelling veilig en verzekerd betalen op Karabijnhaken.nl. Wij accepteren betalingen van diverse soorten creditcards, waaronder Maestro, Visa en American Express.

BanContact
Veilig betalen met internetbankieren via je persoonlijke bank.

Achteraf betalen op factuur
Op Karabijnhaken.nl kun je er ook voor kiezen om je bestelling achteraf te betalen, nadat je jouw bestelling hebt ontvangen. Voor deze betaalmethode wordt een bedrag van € 0,99 in rekening gebracht.

Voor particuliere bestellingen werken wij samen met betaalpartner Klarna. Enkele werkdagen na het plaatsen van de bestelling, ontvang je een mail van Klarna met de betaalinstructies. 

Vooruitbetalen per bank
Betaal je liever niet met iDeal? Dan kun je jouw bestelling vooraf betalen via een bankoverschrijving. Na het plaatsen van jouw bestelling, ontvang je een e-mail van onze betaalpartner Mollie met daarin de betaalinstructies. Zodra wij de betaling ontvangen hebben, zullen we jouw bestelling in behandeling nemen.