Betaalmogelijkheden

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst heeft u de keuze om te kiezen uit 5 verschillende betaalmogelijkheden.

Beveiligde bestel- en betaalomgeving

U plaatst uw bestelling altijd in een beschermde omgeving en uw gegevens kunnen niet in handen van derden komen. Wij snappen als geen ander hoe belangrijk het is dat u veilig en verantwoord een bestelling plaatst en betaalt. Daarom is ons bestel- en betaalsysteem voorzien van een beveiliging, een zogenoemde 'SSL-verbinding'. Zo kunnen anderen niet 'stiekem' met u meekijken. Om met SSL te betalen heeft u geen speciale software nodig. U herkent een veilige SSL-verbinding aan het groene slotje bovenin u browser. 

iDeal

Met iDeal kunt u vertrouwd, gemakkelijk en veilig uw bestelling betalen. iDeal koppelt u aan uw gekozen bank om uw bestelling te betalen. Om gebruik te maken van iDeal hoeft u zich niet te registreren. U kunt kiezen uit uw eigen bank : ABN Ambro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Landschot Bankiers.

AfterPay

AfterPay voert voor Karabijnhaken.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 500 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 750.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met AfterPay voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Mistercash / Bancontant

Voor onze Belgische klanten is het mogelijk om veilig te betalen via Mistercash / Bancontant. Als u in de winkelwagen kiest voor verzenden naar Belgie, dan wordt deze optie direct getoond als betaaloptie. 

Credit Card (vanaf januari 2017)

In onze webwinkel kunt u gebruiken maken van uw Credit Card. U zult uw gegevens altijd in een beveiligde omgeving invoeren. Wij accepteren kaarten van: Mastercard, Visa en American Express.

Bankoverschrijving  

Met de overboeking kunt u de aanbetaling doormiddel van een bankoverschrijving betalen. Na het overboeken en het afronden van uw bestelling ontvangt u een e-mail en factuur met daarin onze bankgegevens en het resterende bedrag dat u ons nog moet betalen.